tiistai 2. lokakuuta 2012

Reissun päällä - Balilta Kuala Lumpuriin

2.10. Tiistai

Gili Air jäi taakse ja tultiin tuomiopäivän paattikyytillä takas Balille. Oli ihan järkyttävä aallokko ja välillä tuntu, ettei se venekuski kyllä kattonu yhtään mihin ajo. Veti päin pahimpiaki aaltoja niin ettei tarvinnu enää lopussa ihmetellä miks veneessä oli ralliauton penkit :D! Heikompivattanen olis kyllä tullu merisairaaksi...

Oltiin viime yö Kutalla, mikä on varmaan Balin kamalin mesta. Haisee, on meteliä, ja likasta, kaupustelijat huutelee kokoajan ja niin pois päin. Mentiin Kutaan siksi, että Risto elättelee toiveita uuden läppärin hankinnasta. Kutalla oli yks iso ostoskeskus ja Kuta on myös lähellä Denpasaria.

Läppärin ostaminen täällä on aika mahotonta ko et voi ees tietää onko mikään aitoa vai ei. Tultiin tämmöseen elektroniikan ostoskeskukseen Remoon Denpasariin. Tämän tuntu kaikki paikalliset tietävän, joten lienee elektroniikan ostamisen keskus. Aika hämärä mesta kuiten! Musiikkia tulee eri kauppiaiden toosista niin lujalla, että normaali puheääni ei riitä. Tässä on useampi kerros täynnä pikkulikkkeitä, jokka myy läppäreitä, kännyköitä, printtereitä ym. Risto kiertelee ja mie oon parkissa kamojen kans. Mennään tästä sitten suoraan lentokentälle.

Myöhemmin... Ei löytyny läppäriä. Tai ei met tuolta uskallettu lähtä ostamaan. Ku ykski myyjä oli sanonu Ristolle suoraan ku Risto oli käyttiksestä kysyny, että koneessa on Windowsin kopio. Helemeä :D! Olis melkeen pitäny ottaa kuva tuosta ostoskeskuksesra, oki se vaan sellanen hässäkkä :P

Alko tuo kulkeminenki sujua tuolla Balilla. Kyllä se vaan on niin, että keneltäkään ei piä ottaa kyytiä, joka sitä tulee tarjoamaan :D Huristeltiin taksilla Kutalta Denpasaariin ja sieltä lentokentälle. Otettiin molemmilla kerroilla lennosta taxi ja ei mitään ongelmia. Ukko laitto heti mittarin päälle! Siinä Denpasarissaki jo kerkes pari tulla kyselemään, että tarvitaanko taksia. Vaikka niille sanoo, että ei kiitos nii ne vaan huutelee paikkakuntien nimiä ja koittaa arvailla, että mihin ollaan menossa. Yks ilmotti, että lentokentälle cheap price only 150000 rämpylää. Mittaritaksilla kyyti makso 80000 :D Että sillain... Mutta siis maassa maan tavalla ja oppia ikä kaikki. Kyllähän niitten mittaritaksienki kans saa välillä miettiä, että mitähän ketunlenkkiä se nyt lähti kiertämään. Risto on jonkin sortin karttafanaatikko ja sillä löytyy kännykästä karttoja joka lähtöön. Sieltä sitte aina kattellaan, että jaaha - kauppakeskus on lännessä ja nyt lähettiin sitte jotaki kinttupolkua itään...varmaanki oikoreitti...;)

Nyt mennään kohti Kuala Lumpuria, jossa ollaan yks yö ennenkö lennetään Sandakaniin Borneolle Sabahin osavaltioon. Ollaan otettu nämä lennot sillain varman päälle, että ei liian lyhyitä vaihtoaikoja. Ku ei tässä missään hevosen selässä olla. Onhan se sitte aina vähä ylimäärästä hässäkkää ku pitää kikkailla johonki yöksi. KL:n lentokenttäki on 73km keskustasta nii ei viittitä nyt sinne lähtä. Otettiin lentokenttähotelli, johon pitäs päästä suht kätevästi. Eka jollain pikkubussilla LCCT:sta (Low Cost Carrier Terminaalista) International Airportille ja sieltä pitäs mennä puolen tunnin välein ilmanen bussi hotellille. Kattotahan miten äijän käy!

1 kommentti:

  1. Heippa!
    Oottelinki jo, että milloin seuraava päivitys tulee.
    Kyllä teillä tuntuu olevan noitten kyytien kanssa sähläämistä. Toivottavasti ei enää jatkossa, vaikka en kyllä usko tuohon, taitaa olla ihan normaalia tuo häslinki tuolla puolen maailmaa.
    Tällä on ankeen harmaata, vettä sataa lähes päivittäin ja puista tippuu lehdet.
    Nauttikaahan te auringosta ja viidakosta.
    t. Äitee

    VastaaPoista