keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kuala Lumpurin kautta Hanoihin

10.10. Keskiviikko

No nih, taas meni vähä päivät näemä sekasin. Pukkasi mailia Hanoi Silverhotellilta, että mitä on tapahtunu, ku ei näkyny meitä lentokentällä, kun olivat vastassa... Niin, no mehän oltiin tietty vielä Kuala Lumpurissa. En kyllä tiiä miten mie olin onnistunu tekemään hotellivarauksen yks päivä liian aikaselle, heh. No ei siinä mittään, toivotaan, että niillä on vielä tilaa huomenna ko tärähetään mestoille. On sovittu Jaakon poppoon kanssa, että Silverhotellilla tavataan :)

Kävästiin pyörähtämässä tänään Kuala Lumpurin keskustassa. Piti ostaa arskarasvaa ja sitte olis tarvittu kovalevyadapteri. Se jäi kyllä hankkimatta, ku saatavilla oli vaan jotain ei standardin mukasia liittimiä ja sitten alko vielä tinkaaminen hinnasta. Tuumattiin, että ei viiti alakaa... Jospa semmonen kunnollinen löytys sitte Hanoista.

LCC -terminaalista pääsee näppärästi ja edullisesti KL-sentraaliin bussilla. Bussi maksaa 8 MYR ~ 2€ per suunta. Matka kestää tunteroisen. KLIA:lta menee myös juna, joka on vähän nopeampi, mutta maksaakin sitte 35 MYR. Me ollaan nyt yötä Tune -hotellissa, joka on ihan LCC -terminaalin vieressä. On sitte kätevä pukata kentälle ennen viittä aamusta, MÖYH mikä aika!! Nyt on kyllä onneksi viidakkorytmi jääny päälle niin, että herää itekseen joka aamu 05.50. Mutta huominen on kyllä vähä liian aikasten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti