torstai 22. marraskuuta 2012

Yankalilla, Normanville, Myponga

22.11. Torstai

Olipas viikko tutuilla seuduilla! Paljon hyviä muistoja 12 vuoden takaa Rotaryn vaihto-oppilasvuodelta. Oltiin niin kiireisiä aamusta iltaan, että ei pahemmin ees kerenny aatella blogin kirjottamista. "It was more about people than places :)!"

Wicked Van kesti hyvin Adelaideen asti ja Pete ja Madge tuli hakemaan meijät varikolta. Siitä sitten nokka suunnattiin kohti Normanvilleä, matkalla toki käytiin Mypongassa jalitsuklubilla "iltateellä". Täällähän iltatee tarkottaa hillitöntä iltamättöä, yleensä grillattuna kera olusen taikka paikallisen viinin :). Tavattiin liuta tuttuja, mm. Chris ja Willy. Australialainen ystävällisyys pääsi myös heti valloilleen, kun Chris tarjosi meille vaimonsa auton viikoksi lainalle. Kävästiin sitten hakasemassa menopeli Thomaseilta vielä illan päälle.

Lauantai-illalle meijät oli kutsuttu Thomasien grillibileisiin Mypongaan. Oli niillä pikkunen kokon polttoki siinä ohjelmassa ^^. Miestä korkeamman kasan komeudeksi Willy kippas puoli kanisterillista bensaa ja koko hässäkkä räjähti tuleen, niin että lakit lensi päistä. Tovin kuluttua palokunta ja poliisit pistäyty pihassa :D! Ei sentään ollu vielä tulentekokielto..ois rävähtäny melko mojovat sakot nimittäin! Aika normaalia touhua siltä porukalta...

Yhtenä iltana oltiin kylässä Gardinereilla. Ann laitto taas ihan mahtavaa ruokaa niinku aina! Janny (aasi) oli vielä hengissä, mutta ei ihan pirteimmillään enää. Toveri onki jo 37 vuotias!

Viikon ajan Madge ja Pete piti meistä niin hyvää huolta, että lihottiin varmaan pari kiloa eikä aikakaan tullu pitkäksi. Pyörittiin siinä lähiympäristössä beachillä, snorklaamassa, Victor Harborissa ja niin pois päin.

Viimeseksi yöksi mentiin Jamien, Allyn ja poikien (Aidan, William & Jasper) luokse Belairiin Adelaideen. Asuivat tosi ihanalla alueella Adelaiden reunamalla mäkisessä maastossa. Alueella on paljon puita ja pusikkoa ja koalat pitävät Belairia myös hyvänä asuinalueena. Yhellä koalalla oli reviiri aivan Jamien ja Allyn taloa vastapäätä. Aika lunki kaveri se oli! Ei välittäny yhtään ku katteltiin sitä ja otettiin kuvia. Ne tuntuu aika lailla vetävän tirsaa päivät pitkät :).

Nyt istutaan jo Melbournen kentällä ja ootetaan. Lennot ei nimittäin menny ihan putkeen, vaan Jetstar ilmotti viikko sitten, että jatkolento Melbournesta Uuteen-Seelantiin on siirretty12h myöhäsemmäksi. Noh, ompa ollu aikaa plänäillä reissun jatkoa :)























Aidan & Risto.

Jamie, Lyn & Jasper.

Risto & Jasper.

2 kommenttia:

  1. Moikka,
    Hauska lueskella teidän reissusta, tosi hienoja kuvia ootte ottanu! Iloisia reissupäiviä ja terkkuja Helsingistä! :)

    t. Ellu

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Olipa söpö kuva facebookissa koalasta. Ihan teki mieli syliin kopata. Ei vissiinkään ollut kovin korkealla, kun noin hyvän kuvan saitte.
    Täällä edelleen vetistä ja pimeää. Laittakaahan Uuden Seelannin puh.numero, niin voidaan soitella. Ja ajelkaa varovasti siellä väärän puoleisilla teillä.

    t. Äitee

    VastaaPoista