maanantai 5. marraskuuta 2012

Dunsborough - Boranup

5.11. Maanantai

Tänään oli aamusella se valaiden katsomisretki, ja niinku lupasivat niin valaita päästiin näkemään!

Ooomaigaad! Heti lähön jälkeen nähtiin jo ekat valaiden pärskeet horisontissa ja ei muuta ku paatin nokka valaita kohti! Siellä uiskenteli muutama äitiryhävalas poikasineen, upeita valtavia elukoita :O! Tällä kertaa valaat eivät olleet kovin esiintymispäällä, mutta päästiin kuitenki näkemään useampaan otteeseen kun ne kävi esittäytymässä laivan vieressä. Samalla reissulla yritettiin bongata myös sinivalaita, joita viimeaikoina on alkanu näkymään entistä enemmän Geographe Bayn alueella, mutta saalis jäi sen osalta laihaksi. Pois tullessa nähtiin myös muutamat komeat ryhävalaan loikat, ja sama pomppiminen jatku vielä horisontissa ku päästiin takas satamaan. Oli olo niinku BBC:n dokumentin kuvauspaikalla :)!

Päivän aikana ajettiin Boranup National Parkkiin mielettömän hienojen maisemien halki. Alueella on karri -metsää, missä puut on tosi jykeviä ja pitkiä. Ollaan leirissä keskellä mettää ja tässä on huussi ja tietty grillit käytössä. Tuli toinenki porukka leiriin tähän samalle alueelle, mutta muuten on täysin hiljasta ja autiota.

Ollaan myös bongattu päivän aikana paljon erilaisia lintuja ja muitaki elukoita. Kookaburra poseerasi iäsyyden leirintäalueen puussa juuri kattelukorkeudella. Aika jäätävää kuvaa :D!! Pimeällä, ku pestiin pihalla hampaita, niin pomppi kenguruita tuossa muutaman metrin päässä. Mukavasti ollaan siis luonnon keskellä!

 Humpback Whale.



Kookaburra.

1 kommentti:

  1. Heippa taas!
    Kylläpä käy kateeksi tuo vaalsreissu, minäkin haluaisin nähä niitä. Toivottavasti saatte pian kuvia tänne blogiin, niin voisi ainakin sieltä ihailla niitä.
    Ajalekaahan turvallisesti tien vasenta puolta.

    t. Äitee

    VastaaPoista