tiistai 6. marraskuuta 2012

Walpole-Nornalup National Park

6.11. Keskiviikko

Vois kuvitella, että näin lomalla nukuttais pitkään ja valvottais myöhään. Mutta ei! Me laitetaan nukkumaan kun pimeys on laskeutunu, yleensä yheksän ja puoli kymmenen välillä. Aamulla herätäänki sitten pirteänä jo heti kuuen jälestä :). Ku ei ole sähköjä, niin sitä luonnollisesti taipuu valon rytmiin.

Tänä aamuna lähettiin ajelemaan ennen kaheksaa kohti seuraavaa kohetta, joka ei vielä ollu ees tarkkaan selvillä. On se niin kätevä kun on oma kulkupeli, niin voi ite valita mihin menee ja millon. Ja pääsee ihan toisenlaisille mestoille ku julkisilla kulkuneuvoilla!

Ei olis oikein raskinu jatkaa matkaa Boranupista, sen verran hieno paikka se oli. Laskeskeltiin kuitenki illalla, että ollaan tähän asti edetty niin hitaasti, että pian tullee kiire. Meillä on siis totaalina 14 päivää aikaa edetä Perthistä Adelaideen, joka on reilu 3000 kilometriä. Onneksi vasurilla ajaminen alkaa sujua, mitä nyt välillä heiluu pyyhkijät turhan tiuhaan (vilkun sijaan).

Tänään sitten ajettiin 300 kilometrin päähän Walpole-Nornalup National Parkkiin. Walpolessa oli pitkä liuta kaikenlaisia nähtävyyksiä. Vaikka harmitti jatkaa matkaa Bornaupista, niin Walpolen maisemat ei kyllä hävinny yhtään Boranupille! Upeita rantoja ja mahtavia mettiä, jossa suurimmat puut oli jopa 75m korkeita.

Yöksi päädyttiin Parry Beachin leirintäalueelle. Kokkailtiin tuossa justiinsa herkullinen Dolmio Redwine&Herbs kera pastan ja juustoraasteen. Punaviiniä ruokajuomaksi. Ei pöllömmät retkieväät ;)!



Black Cockatoos.

3 kommenttia:

  1. Heippa!
    Terkkuja täältä lumisesta Kuopiosta. On teillä siellä aikamoinen matka ajettavana, mutta ei ole kuitenkaan lumiongelmia. Aiti on tässä meillä käymässä, joten luettiin yhdessä teidän blogia ja näytin reissun varrelta ottamianne kuvia. Eikun hyvää matkan jatkoa ja terkkuja Marjalta.

    t. Eevuli

    VastaaPoista
  2. Heippa!
    Kyllähän sitä reisstessa väsyy ja ethän sinä ole koskaan ollut mikään yökyöpeli. Täällä odotellaan grillauskelejä seuraavat puolivuotta.
    Turvallista ajoa.

    t. Äitee

    VastaaPoista
  3. kattokaapa ku on tutunnäkönen jantteri: http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/kerro-meille-pitaisiko-pikkujoulut-lopettaa/611541/
    :D kiitoksia muuten syntymäpäiväkortista! Eilen tuli perille.

    VastaaPoista