perjantai 17. helmikuuta 2012

Shark point ja Warung Muslim

Sukellettiin aamulla Shark Pointilla, mutta ei näkynyt yhtään haita :( Sen sijaan nähtiin pitkälti toistakymmentä jättiläiskilpikonnaa! Ne ei olleet meistä sukeltajista moksiskaan ja poseerasivat kauniisti kameralle :) Risto toimi sukelluksen kuvaajana. Anna (sukellusope) otti ryhmäkuvan minusta, Ristosta ja mr. Kilpparista.

Take away lounas Warung Muslimista osoittautui saaren ja koko maan parhaaksi! Warung Muslim on pikku "kioski" saaren keskiosassa, keskellä kylää. Ehkä "hieman" epäilyttävän näköinen mesta, mutta ehdottomasti paras eväs tähän asti!

Tutustuttiin saaren kylään tänään, kun oikaistiin vastakkaiselle rannalle auringonlaskua katsomaan. Kyläläisillä on aika vaatimattomat asumukset, mutta kaikilla on vähän pihaa ja kanoja, monilla pari lehmää ja vuohi. Käveltiin jopa pihojen poikki, kun polkukin välillä hävisi eikä muuta reittiä ollut. Lapset oli iloisia kun näkivät meidät ja halusivat, että otetaan kuva :) "Foto, foto, foto..."

Gili Airin vierailu piteni päivällä ennakkosuunnitelmasta. Syyt: mutkikkaat matkajärjestelyt, halu sukeltaa vielä kerran, paratiisisaari ja. hienoinen mahatauti ;) Buukattiin matka Floresin saarelle Labuanbajoon viereisestä matkatoimistosta, joka muuten muutti aamulla tien toiselta puolelta toiselle puolelle. Toimiston muuttoon tarvittiin noin 20 äijää, pienestä koostaan huolimatta painava kun oli. Tinkihinnaksi paatti-taksi-bussi-lautta-bussi-lautta yhdistelmämatkalle muodostui 300000 per henkilö. Matkan kesto noin 28h. Lähtö lauantaina klo 8.30.

Kuvat: auringonlasku, matkatoimisto, Warung Muslim

3 kommenttia:

  1. Heippa!
    Täällä taas teidän uskollisin fanittajanne.
    Kuulostaa mukavalta ja näyttää mukavalta tuo teidän reissunne mahatautia lukuunottamatta. Hennalla näyttäis kuva perusteella vähempikin aurinko riittävän.
    Onko kilpikonnat samaa suuruusluokkaa kuin Borneon kilpikonnasaarella?
    Turvallista sukellusta ja matkaa:)

    Äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terkui Oulusta
      Mukavalta näyttää. Tänne luvattu huomanna jopa 15 cm lunta. Onneksi on Iiro kaverina pukkaamassa. Mutta kevättä kohti...
      -Isä -

      Poista
  2. Kilpparit on just sellasia isoja niinkuin Malesiassa! Hyvä vaan että tulee lunta, riittää hiihtokelejä :)

    VastaaPoista