lauantai 11. helmikuuta 2012

Sanur Beach

Vaikka on sadekausi, vettä ei satanut tänään yhtään :) Oli suorastaan täydellinen sää +27 ja aurinko paistoi. Turisteja on kyllä todella vähän, nyt kun on low season.

Tutustuttiiin tänään Sanur beachiin ja paikalliseen hintatasoon. Minun aurinkolasien lähtöhinta oli 250000 rämpylää ja maksoin niistä 30000. Riston lakista pyysivät 150000 ja lopullinen hinta 30000. Yhdellä eurolla saa 11600 - 11750 Indonesian rämpylää vaihtokioskista riippuen.

Tänään täällä oli paikallinen hindujuhlan päivä Kuningan. Osa myymälöistä ja ravintoloista oli kiinni ja juhlallisuudet jatkuvat vielä huomiseen. Pitkin katuja ja eniten juuri sisäänkäyntien kohdalle on aseteltu jonkin sortin lahjoja - ehkä joillekin jumalille. Niissä on usein mukana suitsukkeiden ja kukkien lisäksi myös vatsan täytettä - karkkeja, marjahyyteöitä tai sämpylöitä. Ei olla varmoja liittyvätkö ne juhlaan vai annetaanko lahjoja aina.

Huomenna jatketaan matkaa Gili Airille. Menokyyti satamakaupunkiin Padang Paihin on tingitty (200000). Nouto on klo 09.00 aamulla. Sitten pitää sumplia vielä laivamatka.

2 kommenttia:

  1. Reppu kai noille rämpylöille pitää olla, kun on niin paljon, kymmeniä tuhansia.
    Kylläpä olisi mukava olla tuolla lämmössä vaikka nyt jo hyvin tarkenee täällä Oulussakin, -2 tänään ja loistava hiihtokeli.Käytiin isäs kanssa hiihtämässä kiekonmaja-Sankivaara lenkki.

    VastaaPoista
  2. Kiva seurata teidän ressua! Hyvää synttäripäivää Hensku! :)
    T. Ellu

    VastaaPoista