torstai 16. helmikuuta 2012

Bounty Reef and Han's Reef

Keskiviikko kului sukellusten merkeissä. Aamulla oltiin Bounty -riutalla Gili Menon kupeessa ja iltapäivällä Hans -riutalla Gili Airin lähellä. Risto pysytteli iltapäivästä pintavesissä snorklaamalla ja missasi muun muassa 3 jättiläiskilpikonnaa ja ribbon eels.

Ensimmäistä kertaa törmättiin suomalaisiin koko reisulla viereisessä putiikissa :O Kaksi tyttöä Helsingistä, jotka oli vähän pidemmällä reissulla. Oli mukava porista pitkästä aikaa suomea muittenkin kun toistemme kanssa :PS Syötiin Virpin ja Heinin kanssa illallistakin :)

Niin, aiheesta toiseen, kyllä me on todettu, että täällä ei voi kyllä kaupustelijoiden sanaan luottaa yhtään! Nyt on kokeiltu selvittää,että miten sitä pääsisi sinne Komodon saarelle. Noh, se riippuu siitä keltä kysyy! Eilen yks matkanmyyjä meinas, että laivamatkan järjestäminen Komodolle onnistuu "no problem", hän voi diilata. Tänään yks sano, että mitkään matkanjärjestäjät ei tee tällä hetkellä laivamatkoja Komodolle. Se itte myi bussi-lautta yhistelmiä, jokka kestää 28h. Niin ja lentoja ei kuulemma myöskään mene Lombokilta, vaan pitää palata takas Balille. Pah! Että ota nuista nyt sitte selvää. Kait se täytyy huomenna ostaa taas jonkun huijarin reissu ja toivoa että ei jää tyhjä arpa käteen ja tule liikaa tilanteita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti