tiistai 14. helmikuuta 2012

Arak Atak, Jungle Juice and Halik Reef

Moikka kaikki kultsimussukat! Tänään kirjoitusvuorossa itse pääosan esittäjä, eli Risto :)

Eiliseen täytyy vielä lisätä, että illalla käytyyn pihalla katsomassa tähtiä. Aivan uskomaton näkyvyys! Otettiin kameralla muutamia kuvia tähtikuvioista ja ihmetykseksi huomattiin, että Orionin tähtisumustakin sai yllättävän selvän kuvan. Miksihän kukaan ei oo perustanu tänne observatoriota vetonaulaksi! Pitäisköhän muuttaa tänne ja perustaa :)

Tänään oli vuorossa se kauan odotettu Hennan eka avovesisukellus, ja minunkin viime sukelluksesta oli kulunut jo 3 vuotta. Päivä aloitettiin tuttuun tapaan Manta Diven aamiaisella, tänään Henna osas olla ottamatta kahvia ;) Aamupalan jälkeen suunnattiin altaalle, jossa harjoiteltiin sukelluksen perusasioita: maskin ja regun tyhjentämistä, tasapainotusta jne.

Lounaan ja pienen siestan jälkeen olikin jo aika suunnata kohti Halik Reefiä. Veneessä oli noin 15 sukeltajaa neljässä ryhmässä. Henna sai harjoitella Annan opastuksella hieman matalammalla (12m) kun minä suuntasin Sunon johdolla noin 20 metriin. Sukellukset onnistuivat kummallakin hyvin ja nähtiin: mm. Trigger fish, Lion fish, Cuttle fish, Puffer fish, merihevonen, pari murenaa ja muutama Nemokin. Plus tietysti miljoona muuta kalaa :) Eli erittäin onnistuneita sukelluksia! Suorastaan mielettömiä sukelluksia!!!

Ilta menikin ruokapaikka etsien ja tietysti syöden. Joka kerta ollaan käyty syömässä eri paikassa ja tällä kertaa arpaonni suosi Gita Giliä. Saatiin erittäin hyvää indonesialaista ruokaa eikä hintakaan ollut paha, yhteensä 100000 rämpylää, eli noin 8 euroa juomineen. Juomiksi otettiin Jungle Juice ja Arak Atak :)

Ps. Mahat ei oo vieläkään sekasin *puuta koputtaen* :) Kettu kuittaa Paradisio ravintolasta.


1 kommentti:

  1. Hyvää ystävänpäivää sinne teille molemmille. Kylläpä kuulostaa ja näyttää hyvältä. Vihdoinkin kuva myös Hennasta ja tallessahan tuo näyttää olevan. Täällä kylmä viima ja lunta tullut koko päivän, ei se kuitenkaan estänyt pulahtamasta hyiseen jokeen.
    äiti

    VastaaPoista