maanantai 13. helmikuuta 2012

Bali-Padangpai-Lembar-Sangigi-Gili Air

Tänään kyllä meinasi tunteet kuumeta ja epätoivo iskeä matkalla Balilta Gili Airille ! Ja reissuun tuhlautui varmaan miljoona :S

No siis tarinahan menee nikn, että meitä höynäytettiin kuin Aku Ankkaa konsanaan. Eilen tingitty taksimatka Sanur Beachiltä Padangpaihin sujui hyvin. Kuski tipautti meidät huijarifirma Pesonan pihaan, jossa neljä mafiaäijää myi meille matkan Gili Airille 350000 per pää.

Kun päästiin viimein matkan seuraavaan etappiin (25km 4h) kävi ilmi että meidän lippu oli "over night in Sangigi". Voi setti mitä kusetusta! Lipussa luki s.t.o.sg'syherö'. Ja oli kyllä puhuttu että tänään.

Siitä syntyi sitten tietty kamala riita, tappelu ja hammastenkiristys sekä uusi huijausyritys. Tarjosivat meille auliisti kyytiä Pangsaihin lisämaksusta. Kyseessä oli määränpää, josta oli jo lipussa maksettu! No viimein sitten todettiin että selvä - mennään sitten Sengigiin. Sieltä piti keksiä uusi kyyti eteenpäin vaikka Pesaman pojat kyllä olisi keksineet vaikka mitä ratkaisuja Gilille pääsemiseksi.

Onneksi Sengigin pikku kylältä löytyi Padin dive shop mitä kautta myös venekyyti Gili Airille (5000000). Oikeaataan lopulta mietittiin sateessa ja ukkosessa pikkupaatissa, että ilman huijareita ei oltais tavattu niitä muutamaa mukavaa paikallista ihmistä Sengigillä. Niiltä oli kiva kysellä paikallisista asioista ja porista ilman että olisivat rahaa vailla.

Chilliout placessa syötiin tänään reissun paras illallinen: grillattua kalamaria ja grillattua barracudaa, jotka oli tänään kalastettu merestä.

2 kommenttia:

  1. No kylläpä oli seikkailu, mutta ootettavissahan sitä on tuolla päin maailmaa. Voisi Risto laittaa Hennastakin jonkun kuvan, niin tiedämme täällä kotopuolessa ettei Henna ole joutunut mafiamiesten saaliiksi.
    t.uskollisin fani äiti

    VastaaPoista
  2. Vau - näyttää todella hyvältä! :)

    VastaaPoista