sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Perillä Labuan Bajossa

Ja eikun vaan päästiin perille Labuan Bajoon, huhhuijjaa!!!! Matka alkoi eilen klo 08.00 Gili Air:lta ja perillä oltiin tänään klo 15. Matkassa oli monta etappia: vene, hiace, toinen hiace, ilmastoitu bussi, lautta, pienempi bussi ja toinen lautta. Täytyy kyllä myöntää, että välillä hieman hirvitti kun bussi kynsi pientareita pitkin kapeilla vuoristoteillä. Mutta nähtiinpä kovasti maisemia ja tavattiin taas pari uutta ihmistä keiden kanssa lähdetään ylihuomenna Komodon saarelle :)

Maisemat bussin ikkunasta oli osin tosi hienot, mutta nähtiin myös paljon kurjia asumuksia ja köyhyyttä. Roskaa on myös joka paikassa. Ei täällä
tunnu olevan kunnon jätehuoltoa tai ylipäänsä mitään jätehuoltoa !

Nyt sitten siirryttiinkin hieman vaatimattomamman tason majoitukseen. Tämä Labuanbajo ei ole varsinainen paratiisikohde ja majoituspaikat ei ole rannalla. Ranta kun ei tässä ole hiekkainen. Ollaan nyt tuolla kukkulalla ilman ilmastointia ja lämmintä vettä. Murkkuja vilisee jonkin verran lattialla ja seinillä, mutta nooooh... :) Me tultiinkin liskoja katselemaan!

Kuvat: kaupustelijoita bussissa, musisointia lautalla, mies myy munia bussin ikkunaan, salamatkustaja

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    No voi peijooni tuota teijän matkan tekoa. Pitääkö tulla samoja reittejä ja samoilla vehkeillä takas? Ei kuulosta hiukuttelevalta.
    Täällä haudaututaan lumeen. Tietsakkihuoneen ikkunasta ei nää enää mitään muuta kuin lunta, niin on korkeat vallit katolla ja koko ajan pyryttää lisää.
    Tulukaahan hengissä ja terveinä sieltä takasin.
    Äiti

    VastaaPoista
  2. Kyllä met lennämme takaisin :D Meni pieni elämä tuohon tulomatkaan! 55e per nuppi makso lennot.

    VastaaPoista