sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Finland here we come!

Nyt alkaa olla reissu lopuillaan... Tänään oli muutama tunti aikaa pyöriä Seminyakissa ennen kuin piti suunnata kentälle. Heti aamutuimaan kävästiin rannalla katsomassa surffaajia ja itsekin uskallettiin aaltoihin, kylläkin ilman surffilautaa. Aallot oli noin 1.5 metriset.

Käytiin myös vähän kävelemässä hotellin lähettyvillä ja Henna kävi leikkauttamassa hiukset. Ihme homma, moni paikka mainosti hiustenleikkuuta, mutta puolessa kymmenessä paikassa ei ollu kampaajaa paikalla kun kysyttiin. Lopulta Henna löysi kampaajan, jossa oli sentään kampaaja töissä ja sai hiukset lyhyemmiksi. Hintaa kivan homppelipojan käsittelylle kertyi noin 7e.

Tänään syötiin lounas paikallisesta katukeittiöstä hintaan 1.8e/pää. Nälkä lähti silläkin vaikka ei ollut lähelläkään Gili Air:n Warung Muslimin tasoa.

Todettiin, että Bali - ainakin Denpasarin lähistö - on meille aivan liian ruuhkainen paikka. Rakennuksia on vieri vieressä, ihmisiä paljon, autoja ja mopoja pörrää koko ajan ja joka ravintolan soittaessa omaa musikkiaan melu on melkoinen! Niin, ja nythän oli low season, eli turisteja kohtuu vähän.

Nyt ollaan Singaporessa, kone lähtee kohti kotia tunnin päästä. Kiitos lukijoille ja kommentoijille :) Uusia reissuja odotellen....

Vielä viimeiset kuvat: Seminyakin katuja taksin ikkunasta, Denpasarin lentokentän vessan opaskyltti :)

1 kommentti:

  1. Heippa!
    mukava oli lukea tätä reissukertomusta, kiitos teille molemmille.

    t. Äitee

    VastaaPoista