torstai 20. syyskuuta 2012

Sanurilta Gili Airille

20.9. Torstai

No niin, menihän se taas sähläämiseksi! :) Oli paattikyyvit Gili Airille buukattu ja hotellilta piti olla nouto klo 7.45-08.00. No vartinyli kaheksalta ei sitte vieläkään näkyny kettään. Voi setti! No mie sitte tuumasin, että ei kait se auta ko kokkeilla soittaa, että mikä on. Hotlan omistaja oli sellanen herttanen vanha ukkeli, joka soitti eka ihan väärään mestaan. On niin paljo samantyyppisiä nimiä firmoilla "Gili Getaway", "Island Getaway"... No seuraava puhelu osu oikeaan firmaan ja tyttö sano, että ei hän tiiä miks kukkaan ei oo tullu hakemaan. Hän ei ollu eilen töissä. Käski ottaa taksin :) Mietittiin jo siinä taksissa, ettö persilleen tais taas mennä ja mikä siinä on, että meillä tämä liikkuminen tuntuu aina menevän päin honkia. Kello oli jo 8.30 ku lähettiin taksilla kohti satamaa ja paatin oli määrä lähtä klo 09.00. Jostain syystä onnetar oli kuiten tällä kertaa myötämielinen ja eiku vaan ehittiin kyytiin! Ja Island Getaway Fastboat makso taksin. Eli tällä kertaa kyse oli oikeasta sekaannuksesta. Täällä päin maailmaa kun ei aina kaikilla oo ihan puhtaat jauhot pussissa :P.

No, mutta ei siinä vielä kaikki... Nähtävästi jossain kohtaa RISTO ;) oli sekoontunu päivistä ja meillä oli vahingossa kyyti yks päivä liian aikasi Gilille :O. Majotus oli siis buukattu vasta 21.9. Nooooh, tuumattiin, että lämminhän se on beachilläki nukkua, jos ei löyvy mistään majotusta. Kolmannessa mestassa löyty tilaa onneksi ja huomenna muutetaan sitte Manta Diveen seuraavaksi kymmeneksi päiväksi.

Paratiisisaarella on helppo hymyillä... :)

2 kommenttia:

  1. Heippa!
    Voi teitä sählääjiä. Onneksi ei tuon kummenpaa. Koettakaa nyt olla seuraaavat kymmenen päivää ilman suurempia sählinkejä.
    Meikä lähtee tänään Hesaan ja huomen aamulla matka jatkuu Sveitsiin. Sinne on luvassa kesäisiä lämpötiloja:)

    Mukavaa saarilomaa!
    t. Äitee

    VastaaPoista
  2. Hyvinhän tuo tuntuu reissu menevän. Onpahan tarinoita kerrottavana kun sattuu ja tapahtuu. :D Miten janskin punnerrushommat? Joko oot Ripestä ohi menny?

    Täällä ei kummempia. Gradua oon yliopistolla näpytelly. Ja viikonloput metällä. Tsemppiä sinne! Pallaillaan!

    -I

    VastaaPoista