tiistai 29. tammikuuta 2013

Los Angeles ja kotia kohti

29.1. Tiistai

Toissapäivänä tultiin Los Angelesiin, tiedossa oli puolentoista vuorokauden pikastoppi. Lentoyhtiö sai hajotettua Riston rinkkaa ja asiaa hoitavaa henkilökuntaa sai ettiä kissojen ja koirien kans klo 1 yöllä. Lopulta päästiin hotelliin ja aamulla saatiin vuokra-auto alle. Otettiin autoksi Volokkarin uus-Kupla kun semmonen sattu olemaan vuokraamon autorivissä vapaana. Olis siinä ollu Dodgejakin yms. mutta otettiin "saksalainen" :)

Losissa ei nyt mitään ihmeenpää ehitty hommailemaan, lauantaina käytiin shoppailemassa Camarillon outletissa. Ostettiin hirveesti kaikkea hirveen halvalla :D! Risto yllätti täysin shoppailukyvyillään ja täytyy myöntää, että meikäläinen joutu viheltämään pelin poikki ensin! Risto haamuili, että tuollaki on kauppoja, joissa ei oo käyty... :D! Mie en vaan ennää pystyny, ku sattu jalkoihin ja selkään niin hulluna. Kello oli sitäpaitti jo viis illalla. Mutta oli kyllä hyviä tarjouksia. Esimerkiksi Guessiltä ostettiin farkut molemmille alle á20€.

Sunnuntaina paluumatkalla Los Angelesiin käytiin äimistelemässä Hollywoodin kylttiä. Ja tietysti ajettiin Hollywoodin ja Beverly Hillsin läpi :)

Sunnuntaina alko sitten pitkä kotimatka. Lento lähti Losista Moskovaan klo 18 paikallista aikaa (klo 4 suomen aikaa maanantaina) ja perillä oli 11h päästä maanantaina klo 17 Moskovan aikaa (klo 15 suomen aikaa). Alun perinhän me oltiin ostettu Air Balticin lippu Riikaan jo samalle päivälle ja sieltä Ouluun, mutta Air Baltic on muuttanu lentoja ja muistaakseni lopettanu koko Riika-Oulu välin, joten se lippu oli meille hyvitetty ja tilalle oltiin ostettu Air Berlinillä lennot Moskova-Berliini-Helsinki ja sieltä Norskilla Ouluun. Ainua ongelma tuossa oli, että lento Berliiniin lähtee vasta tämä aamuna klo 7 aikoihin.

Meinas itänaapurin koneisto vähä yskiä Losiksen kentällä ku oltiin lähössä ilman viisumia Moskovaan. Siinä kun esiteltiin sitte jatkolennon lippuja, niin taittuhan se homma viimein. Puolenkymmentä ukkoa siinä kuitenki tarvittiin pilettejä äimistelemään :D!

Että ny on sitten matkattu jonki aikaa, tällä hetkellä kello on 03:50 ja päivä on tiistai 29.1. ja paikka Moskova. Matkustusta on nyt takana 26h auton palauttamisesta ja viimisen 38h aikana on tullu nukuttua hurjat 4 tuntia! :) Eikä täällä kentällä oo ees kokolattiamattoja, että olis ees vähän pehmiämpi köllötellä :)

Muutaman tunnin päästä matka taas jatkuu, ja jo iltapäivällä ollaan Oulussa. 39 tunnin matkustamisen jälkeen :)

1 kommentti: