tiistai 21. elokuuta 2012

Viimeinen työpäivä on nyt tältä erää takana. Ei kyllä vielä tunnu olo yhtään erilaiselta. Hieman asiaa konkretisoi se, että maallinen mammona vähentyi radikaalisti, kun työpaikalle jäi iPuhelin ja auto. Noh, nyt opetellaan tyytyväisyyttä, joka Jukka Pojan mukaan on vaikea laji.  Hieno viisu :)! http://www.youtube.com/watch?v=MOiWk-FxTt8

Muuttohässäkkä on täydessä vauhdissa ja pakkaukset alkavat ollakin hyvällä mallilla. Viimeistään lauantaina 25.8. lähtee muuttokuorma kohti Oulua. Alkaa olla jo kohtuu askeettinen olo, kun lähes kaikki tavarat on pakattu banaanilaatikoihin. Tästä eteenpäin ruokaillaankin japanilaisittain lattianrajassa. Ruokapöytä meni tiukkojen hintaneuvottelujen seurauksena kaupaksi eilen ja se jo kannettiinkin pois. 

Viimeinen viikko on myyty tavaraa niinku Mustanmäen torilla konsanaan. Ristokin vastaa puhelimeen jo tottuneesti "Riston kama ja trokaus - mitä saisi olla?" On myyty linssejä, kameranrunkoja, keittiönpöytä, monenlaista hyllyä, näyttö... you name it - we sell it! Puhelimet soi, summeri käy ja matkakassa karttuu. Hyvä niin, sillä Riston viimeinen työpäivä olikin jo viime viikon keskiviikkona.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti